Pôst

piatky o chlebe a vode 

Na našej spoločnej púti do Krakova, v máji 2017, sme boli povzbudení k tomu, aby sme svoju službu posilnili spojením modlitby s dobrovoľnou obetou konanou z lásky. 

Preto sa niekoľkí z nás rozhodli pre dodržiavanie pôstu, každý piatok o chlebe a vode (v množstve podľa vlasnej potreby).   

Pozývame každého, kto sa na to nie len cíti, ale najmä sa dokáže odovzdať a dôverovať v pomoc a milosť pre túto obetu vyprosenú od Matky Božej - Panny Márie.

Vylosovanie Úmyslov

Piatkový pôst obetujeme na pro-life úmysel, ktorý nám napíše jeden z postiacich sa, ktorého vopred vylosujeme. Ak sa chceš postiť s nami, napíš nám správu cez kontaktný formulár

Niektoré z našich doterajších úmyslov:

  • 19.5.2017 - Lucia Ž.: "Odprosenie Trojjediného Boha za vraždenie nenarodených detí."
  • 12.5.2017 - Martin L.: "za všetky deti, ktoré budú dnes počaté na celom svete (chcené aj nechcené). Nech ich Pán požehná a chráni."
  • 2.6.2017 - Mária Š.: "na Deň detí nám chýbali tie, ktoré sa nemohli narodiť - nechcené, nenarodené. Pane Ješižu, prosíme Ťa za celú našu spoločnosť, za celé naše Slovensko, o súcitné srdcia, aby táto kultúra smrti raz a navždy skončila."
  • 9.6.2017 - Magdaléna Č.: "Za obratenie hriešnikov a zvlášť vlažných kresťanov."

9 MESIACOV ZA ŽIVOT - Bratislava- 2018
Vytvorené službou Webnode Cookies
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky